Skip Navigation
 

Podaci o Prodavcu:

str.Fontana PIB:101891396
060/5060646
Pasiceva 11, Novi Sad
Radno vreme: od 9 do 21h

Besplatna isporuka

Za sve porudžbine veće od 2000 din
 

Ulja za Masazu

Jadransko ulje 100ml

Korpa

Moja Korpa
Cena:1342.00din
Adriatic massage oil

Idealno ulje za masažu, prevenciju i suzbijanje celulita, strija (posebno kod trudnica) i debljine (pretilosti). Izvrsno deluje na suvu i osetljivu kožu, lako se upija i ne zatvara pore na koži. Primenjuje se i za negu kože lica, koju dohranjuje, stabilizuje i sprečava stvaranje bora.

Upotreba:
Pri pojavi ili prevenciji celulita, jadransko ulje nanosimo snažnim utrljavanjem ili štipkanjem tkiva do rumenila na mestima ugroženim celulitom. Nakon utrljavanja, preporučuje se utopliti telo. Jadransko ulje primenjuje se svakodnevno u trajanju od tri sedmice.
Da bismo sprečili ili ublažili pojavu strija u žena i posebno kod trudnica, potrebno je jadransko ulje laganim pokretima utrljati u kožu na onim mestima koja su najugroženija tom pojavom.
Jadransko ulje daje izvanredne rezultate u nezi lica. Preporučuje se ulje naneti pre spavanja tako da deluje celu noć. Utrljava se na čelo, obraze, bradu, vrat i oko očiju. Redovnom primenom jadranskog ulja lice će vam postati glatko i negovano.
Jadransko ulje pomaže i u nezi stopala. Bakteriostatsko i fungicidno delovanje eteričnih ulja sprečava razgradnju znoja u neugodne mirise, a nevenovo ulje obnavlja i neguje kožu.

Sastav: Helianthus annuus (Sunflower) Seed Oil, Calendula officinalis (Flower) Extract, Foeniculum vulgare (Fennel) essential oil, Rosmarinus officinalis L. (Rosemary) essential oil, Pinus sylvestris L. (Pine Needle) essential oil, Salvia officinalis L. (Sage) essential oil
Pakovanje: 100ml