Skip Navigation
 

Podaci o Prodavcu:

e-Shop Herba Organica
Pharma Plus doo. PIB:104221302
011/ 365 01 39 065/ 272 77 89
Birčaninova 25/1 Beograd
Radno vreme: od 9 do 17h

Besplatna isporuka

Besplatna isporuka za sve proizvode!
 

Prealopecia 3

Prealopecia 3 Tretman protiv opadanja kose

Korpa

Moja Korpa
Prealopecia 3
Cena:3770.00din
Prealopecia 3 Treatment

Besplatna Isporuka za sve proizode Prealopecia!

Prealopecia 3 Tretman je potpuno prirodni preparat za ponovni rast kose koji trenutno zaustavlja opadanje kose i obezbeđuje njen snažniji rast i povećanje volumena. Baziran na prirodnim ekstraktima odabranog, lekovitog bilja, sasvim je nova vrsta lokalnog stimulatora folikula, i potpuno drugačijia od uobičajenih stimulatora zasnovanih na hemijskim supstancama. Biljne komponente pružaju više nego zadovoljavajuće efekte lečenja. Neželjenih efekata nema.

Kada će kosa ponovo porasti?
Upotrebom Prealopecia 3 Tretmana dolazi do kontinualnog ponovnog rasta opale kose. Vremenom nova kosa postaje zdrava i snažna kao nekada. Prvo rastu poslednje izgubljene vlasi i progušćuju proređene regije, dok se potpuno oglolele regije (zalisci, teme) postepeno smanjuju. Prvi rezultati ponovnog rasta vidljivi su već nakon 40 dana redovne upotrebe.

Kome je namenjen?
Prealopecia 3 Tretman preporučuje se jednako, muškarcima i ženama, kod kojih je izražen pojačan gubitak kose ili je kosa već opala. Namenjen je i za regeneraciju umorne i beživotne kose, za preventivnu negu svih tipova kose, a posebno tanke, slabe i hemijski tretirane kose. Prealopecia 3 Tretman preparate mogu upotrebljavati i osobe sa zdravom kosom za negu i oblikovanje, povećavaju prirodni volumen kose i kosa postaje sjajnija i življa.

Prealopecia 3 Tretman se sastoji od 3 prirodna preparata

Prealopecia Olea - Prealopecia Ulje
Visokokvalitetna eterična i biljna ulja u kombinaciji sa biljnim ekstraktima snažno aktiviraju cirkulaciju kroz kapilare kože glave, a koren i unutrašnja struktura vlasi snabdeva se sa nekoliko desetina prirodnih jedinjenja.

Primena: 30 min do 1 sat pre pranja kose Prealopecia šamponom, umasirati ulje vrhovima prstiju od čeonog dela ka potiljku posebno tretirajući proređene regije. Primenjuje se 2-3 puta nedeljno.

Prealopecia Šampon
Prealopecia šampon je aromatični šampon sa visokom koncentracijom aktivnih prirodnih komponenti koje dubinski prodiru u folikul i strukturu dlake.

Primena: Nakvasiti kosu. Šamponirati. Isprati. Ponoviti.

Prealopecia Losion
Kreiran sa koncentrovanim cvetnim ekstraktima mediteranskog bilja i visokokvalitetnim eteričnim uljima. Na mestu primene poboljšava cirkulaciju krvi te se kiseonik i hranjive supstance efikasnije transportuju do folikula i lokalnog tkiva.

Primena: Nakon pranja kose Prealopecia šamponom, losion umasirati u kožu glave. Ne ispirati. Osušiti kosu na uobičajeni način. Radi postizanja bržeg rasta na gole i proređene regije losion nanositi svakodnevno bez ispiranja.

Proizvodi ne sadrže sintetičke konzervanse, boje i mirise.

Pakovanje: 3 proizvoda, Olea 100ml + Šampon 200ml + Losion 100ml
Proizvodi: PharmaPlus Zemlja porekla: Srbija