Skip Navigation
 

Podaci o Prodavcu:

Dragis Pharm doo. PIB 101670885
Vodovodska 158, Beograd
011/2608-890
Radno vreme: pon-petak od 9-16h

Besplatna isporuka

Za porudžbine veće od 3000 din
 

Lavaerde Glina

Lavaerde je prirodna glina poznata još i kao Ghassoul i Rhassoul. Njegova upotreba kao sredstva za čišćenje kože i kose poznata je vekovima. Tajna upotrebe preparata za čišćenje na bazi gline prenosila se sa generacije na generaciju.

Lavaerde čisti na drugačiji način - Kada prvi put koristite Lavaerde preparate morate biti spremni na iznenadjenje, nema penušanja! Princip čišćenja kod Lavaerde proizvoda bazira se na čisto fizičkom delovanju. U kombinaciji sa vodom Lavaerde prah formira finu gel konzistenciju. Sitne čestice gline imaju veliku moć apsorpcije i mogu da vežu nečistoće i suvišnu masnoću, ne remeteći prirodni zaštitni omotač kože i njenu ph vrednost. Zahvaljujući ovom veoma blagom mehanizmu delovanja Lavaerde preparata prirodna masnoća na površini kože i kose ostaje očuvana, i sprečava se iritacija lojnih žlezda koja nastaje kao posledica preteranog odmašćivanja.

Preparati Lavaerde imaju mnogobrojne prednosti: ne sadrže iritanse i veoma su blagotvorni za kožu - čiste kožu i kosu ne remeteći spoljašnji zaštitni sloj - ne sadrže sintetičke konzervanse, mirise i boje - ne sadrže mineralna ulja i druge sastojke na bazi nafte - potpuno su ekološki i ne zagadjuju prirodu - i nisu testirani na životinjama!

Svi proizvodi ispunjavaju stroge kriterijume BDIH za sertifikovanu prirodnu kozmetiku.