Uslovi Korišćenja

10.10.2009

Saglasnost sa uslovima korišćenja

Korišćenjem sajta Prirodnakozmetika.com, slažete se i prihvatate uslove navedene u daljem tekstu.

Cene prikazane na sajtu

Cene proizvoda prikazanih na sajtu PrirodnaKozmetika.com su maloprodajne. Svi prodavci su u obavezi da servisu PrirodnaKozmetika.com blagovremeno dostavljaju sve promene cena unapred, kako bi servis mogao da uskladi cene i ponudu na sajtu. Ukoliko ipak dođe do nesklada u cenama ili do pojave netačne cene, PrirodnaKozmetika.com ne odgovara za bilo kakvu moguću štetu proisteklu iz tog slučaja.

Kupovina

PrirodnaKozmetika.com je besplatan servis koji prosledjuje Vašu porudzbinu prodavcu. Poručivanjem u e-shopu saglasni ste sa uslovima kupovine prodavca i sklapate kupoprodajni ugovor sa prodavcem. Preporučujemo da se pre kupovine upoznate sa ovim uslovima. PrirodnaKozmetika.com nije odgovorna ni za kakvu štetu nastalu kupovinom na svom sajtu, jer se radi o poslovnom odnosu između posetioca sajta i Prodavca. Svi podaci o prodavcu su vidno navedeni na desnoj strani u polju "Podaci o Prodavcu", na svim stranicama e-shopa.

Rizik isporuke

Isporuka porudžbina prosleđenih putem servisa Prirodnakozmetika.com zavisi isključivo od Prodavaca i detaljno je određena Uslovima Kupovine u svakom e-shopu. Preporučujemo da se pre kupovine upoznate sa ovim uslovima. PrirodnaKozmetika.com ne odgovara za bilo kakvu štetu ili gubitak nastao pogrešnom, nekvalitetnom ili neblagovremenom isporukom, jer nije u mogućnosti da kontroliše bilo koji deo toka isporuke. Ukoliko niste zadovoljni isporukom, možete se obratiti direktno prodavcu, ili servisu PrirodnaKozmetika.com, koji će pokušati da utvrdi kako može da u budućnosti spreči slična nezadovoljstva. Takođe, možete i ostaviti svoj utisak o određenom prodavcu, u delu predviđenom za to, koji će biti dostupan svim zainteresovanima.

Autorska prava

PrirodnaKozmetika.com je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) Sadržaji na sajtu mogu se koristiti samo u lične svrhe, za kupovinu preko interneta. Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sajta bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava PrirodnaKozmetika.com. U slučaju povrede autorskih prava, PrirodnaKozmetika.com u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.

Poricanje garancija

PrirodnaKozmetika.com Vam obezbeđuje besplatan servis 'onakav kakav je', bez ikakvih garancija u bilo kom smislu. Vi prihvatate punu odgovornost za bilo kakvu štetu ili gubitke nastale usled korišćenja ili nemogućnosti korišćenja sistema PrirodnaKozmetika.com. PrirodnaKozmetika.com se izričito odriče svih izraženih, podrazumevanih ili propisanih garancija, uključujući, ali ne i ograničeno na, garancije trgovine, pogodnosti za odgovarajuću namenu i protiv prekršaja intelektualnih prava. PrirodnaKozmetika.com ne garantuje da će Servis ispuniti Vaše zahteve ni da će rad Servisa biti bez prekida i bez grešaka.

Ograničenje odgovornosti

Vi shvatate i prihvatate da servis PrirodnaKozmetika.com može imati greške u funkcionisanju, projektne greške ili druge probleme i da korišćenje Servisa može rezultirati u nepredviđenoj šteti ili gubitku, uključujući, ali ne i ograničeno na, neočekivani rezultat ili gubitak podataka. PrirodnaKozmetika.com ni pod kakvim okolnostima neće biti odgovorna za bilo kakve nastale štete (uključujući, ali ne i ograničeno na, specijalne, nenamerne ili namerne štete, gubitak profita ili gubitak podataka, bez obzira na predvidljivost takvih šteta) proistekle iz ili povezane sa korišćenjem ili performansama sistema PrirodnaKozmetika.com ili bilo kakvim materijalima ili servisima koje Vam PrirodnaKozmetika.com nudi. Ograničenje odgovornosti se primenjuje i u smislu štete zbog drugih informacija, servisa, usluga, saveta ili proizvoda do kojih se došlo pomoću linkova ili reklama na sajtu PrirodnaKozmetika.com. Ni pod kojim uslovima PrirodnaKozmetika.com nije odgovorna za nepravilno funkcionisanje ili prekid rada servisa PrirodnaKozmetika.com, prouzrokovano direktno ili indirektno.

Promene uslova korišćenja

PrirodnaKozmetika.com zadržava pravo da iz bilo kog razloga i bez najave promeni Uslove korišćenja s vremena na vreme, promeni cenovnik i promeni sajt PrirodnaKozmetika.com u bilo kom trenutku, uključujući i pravo da prekine servis, sa ili bez najave, bez odgovornosti prema Vama ili bilo kom trećem licu. Sve takve promene na sajtu PrirodnaKozmetika.com će biti objavljene na sajtu i sve promene stupaju na snagu odmah po objavljivanju na sajtu. Vi se obavezujete da povremeno posetite odeljak Uslovi korišćenja, kako biste se blagovremeno upoznali sa eventualnim promenama. Korišćenjem sajta PrirodnaKozmetika.com po objavljivanju promena u uslovima korišćenja, vi se slažete i prihvatate sve promene.