Rubrika "Kako Kupiti" je tu da pojasni način kupovine, isporuke i plaćanja. Ukoliko ovde ne možete naći odgovor na vaše pitanje, obratite nam se na kontakt i u najkraćem mogućem roku cemo vam odgovoriti. 

 
               Pitanje: Odgovor:
 

Kako se kupuje?

Kupovina je jednostavna:

1. Kliknite na "Kupi" pored proizvoda koji želite da kupite
     (*Ukoliko želite vise od 1 kom pre nego sto kliknete na "Kupi", promenite količinu).
2. Možete nastaviti kupovinu i dodati još proizvoda u Korpu, ili je završiti klikom na dugme "Poruči"
3. Ispunite kratak formular i kliknite na dugme "Pošalji Porudžbinu"

   
  Kako da budem siguran/na da je moja porudžbina stigla do vas? Odmah nakon slanja porudžbine, na Vaš e-mail stiže automatizovana potvrda sa svim podacima u vezi sa porudžbinom. Kada primite ovu automatizovanu potvrdu možete biti sigurni da je Vaša porudžbina primljena.
   
  Obrada Porudzbine Nakon automatizovane potvrde o prijemu porudžbine, u roku od 24h stići će Vam potvrda prodajne službe da su obezbeđeni svi artikli koje ste naručili i informacija kada mozete ocekivati Vas paket.
   
  Kako se vrsi plaćanje?

Postoje dve opcije plaćanja:

1.Proizvode možete platiti pouzećem, prilikom preuzimanja paketa na adresi koju ste naveli u formularu. U formularu koji ispunjavate prilikom poručivanja izaberite način plaćanja - "Pouzećem". 

2.Proizvode možete platiti i unapred - opštom uplatnicom ili elektronski. U tom slučaju u formularu koji ispunjavate prilikom poručivanja izaberite način plaćanja - "Uplata na racun" ili "E-banking"

Nakon automatizovane potvrde o prijemu porudžbine(koja stiže odmah po kliku na dugme "Pošalji Porudžbinu"), u roku od 24h stići će Vam potvrda prodajne službe da su obezbeđeni svi artikli koje ste naručili, kao i predračun. Tada možete izvršiti plaćanje.

Nakon registrovanja Vaše uplate, prodajna služba će Vam poslati informaciju o tome kada mozete ocekivati Vas paket.


 
   
  Koliki je iznos troškova isporuke? Isporuka je Besplatna za sve porudzbine vrednosti preko 2000din! Ukoliko poručite proizvode u iznosu manjem od 2000 dinara plaćate i troškove isporuke koji iznose 200 dinara.
   
  Ima li nekakvih dodatnih troškova? Sve cene prikazane na sajtu su sa uračunatim porezom i dodatnih troškova nema.   Placate tacno onoliko koliko Vam pise u formularu prilikom porucivanja.
   
  Koji je rok isporuke? Paketi se isporucuju nekom od kurirskskih sluzbi, rok isporuke  u vecim mestima i gradovima je 1-2 radna dana, u manjim mestima i selima 2-3 radna dana. od momenta kada dobijete obavestenje da je vas paket poslat.

-Paketi se isporučuju nekom od kurirskih sluzbi, radnim danima u vremenu izmedju 8-15h.  Dan isporuke mozemo dogovoriti.

-Porudžbine pristigle subotom, nedeljom i praznicima bice uzete u obradu prvog narednog radnog dana.

 U formularu za poručivanje obavezno upišite adresu na kojoj ste tokom gore navedenog vremena.

Posiljku mozemo isporuciti i na adresu firme u kojoj ste zaposleni, u tom slucaju navedite i broj sobe/kancelarije.

 

   
  Praćenje statusa pošiljke T&T Novo! T&T je informatički alat za praćenje pošiljke, koji omogućava da u svakom trenutku imate informaciju o datumu, vremenu, mestu i statusu Vase posiljke.

Svaka pošiljka ima svoj broj. Broj primate u e-mailu odmah nakon izvršene porudžbine. Unošenjem prijemnog broja u prvo prazno polje i pritiskom na dugme "traži" pokrećete postupak pretrage, i nakon kratkog vremena dobićete traženu informaciju.

Status Vaše pošiljke možete proveriti ovde.

 
   
  Kako podesiti "browser" za kupovinu? Najčešće nema potrebe za podešavanjem browsera za kupovinu. Ukoliko ima sajt će automatski to detektovati, i uputiti Vas kako da to učinite. Ako ne želite da podešavate svoj browser, porudžbinu možete poslati i putem kontakt formulara., e-mailom, faksom ili telefonom.
   
  Poručivanje putem kontakt formulara,  fax-a i telefona. Osim online porucivanja, porudžbinu možete poslati i putem kontakt formulara faksa  ili telefona. Pritom obavezno navedite i sledeće podatke:

1.Ime i prezime
2.Broj fiksnog i mobilnog telefona
3.Adresa sa poštanskim brojem
4.Nazive proizvoda koje želite da poručite, sa naznačenim brojem komada

5.Nacin plaćanja( plaćanje pouzećem ili uplata na račun)

 
   
  Da li šaljete u inostranstvo, Crnu Goru, Kosovo? Za sada nismo u mogućnosti da vršimo isporuku u inostranstvo, isporuku vršimo isključivo na teritoriji Srbije.
   

Home  I   Linkovi i Partneri   I   Kontakt    I   Pitanja&Odgovori   l  Marketing I  Uslovi Koriscenja  I  English  

©2006 Prirodna Kozmetika .com Beograd, Srbija